Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ανάπτυξη τον Αγροτουρισμού στην Ζάκυνθο,



ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Το Δίκτυο αντάλλαξε σκέψεις,


ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Την ευκαιρία ανταλλαγής σκέψεων και προτάσεων με νέους και παλιούς επιχειρηματίες είχαν τα μέλη του δικτύου αγροτουριστικών επιχειρήσεων του νησιού μας στα πλαίσια της Γενικής τους Συνέλευσης.
Βεβαίως, το πρώτο θέμα είναι το μέλλον και η περαιτέρω ενδυνάμωση του κλάδου τους. Τα ζητήματα αναβάθμισης της ιστοσελίδας, ο απολογισμός πεπραγμένων της χρονιάς και ο σχεδιασμός για το μέλλον, όπως και η συμμετοχή στον οργανισμό Τουρισμού και η συνεργασία με την περιφερειακή Ενότητα, συζητήθηκαν προχθές το βράδυ στο “Διαχρονικό”.

“Η τουριστική πρόοδος υπόθεση όλων μας”
Ο πρόεδρός του Δημήτρης Θεριανός με δηλώσεις του στο “Ionian Channel”, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν με στόχο την ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και τη συνεργασία με το Eco Zante. Αναφορικά με τις εγγραφές νέων μελών τόνισε ότι “δημιουργήσαμε μια Επιτροπής αξιολόγησης εισαγωγής και εγγραφής νέων μελών στο Δίκτυο σε συνεργασία με το Δ.Σ., ενώ η τελική απόφαση θα λαμβάνεται από την Γενική Συνέλευση. Παράλληλα, θα ενεργοποιηθεί και η Επιστημονική Επιτροπή με το επίσημο κάλεσμα των μελών που θα την απαρτίζουν το επόμενο προσεχές διάστημα”.
Επίσης, παρουσιάστηκαν οι προτάσεις και οι ιδέες που κατέθεσαν για την υλοποίηση των μελλοντικών χρηματοδοτήσεων από τα καινούργια προγράμματα για τα Ιόνια Νησιά. Ο κ. Θεριανός, τέλος, επιβεβαίωσε την “απόφαση υπέρ της συνδρομής από όλες τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα τη Ζάκυνθο προς τον Φορέα Τουρισμού Ζακύνθου γιατί η πρόοδός μας πρέπει να είναι υπόθεση όλων των κατοίκων”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ»


Αναδημοσιευσα Από imerazante.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου