Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αιγιάλεια: "ΟΧΙ" στο λουκέτο του ΑΤΕΙ Αιγίου. Συλλαλητήριο στις 22 Φεβρουρίου,


Αιγιάλεια: "ΟΧΙ" στο λουκέτο του ΑΤΕΙ Αιγίου. Συλλαλητήριο στις 22 Φεβρουρίου

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής, η Επιτροπή Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα της παραμονής των ΤΕΙ στο Αίγιο, που αποτελείται από το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Ευαγγελίου, καθώς και εκπρόσωπο των φοιτητών για να εξετάσουν την πορεία της διαβούλευσης, να εκτιμήσει την κατάσταση και να προσδιορίσει τις επόμενες αναγκαίες κινήσεις.
Η επιτροπή αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ευαισθητοποίηση του συνόλου των Αιγιαλέων ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που δεν είναι άλλος από την παραμονή αλλά και την επέκταση -σε αριθμό σχολών- των ΤΕΙ στο Αίγιο.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε σε πρώτη φάση η διοργάνωση Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με ταυτόχρονο κλείσιμο όλων των καταστημάτων, του Δημαρχείου, των Δημόσιων Υπηρεσιών κλπ. Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς την Εθνική Οδό, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες μορφές αντίδρασης και διαμαρτυρίας, που θα αποφασισθούν μέχρι τότε.

Το συλλαλητήριο θα το οργανώσει αρμόδια επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων, του Εμπορικού Συλλόγου και των φοιτητών.
filodimos.gr


Αναδημοσιευσα Από Pelop

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου