Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δημοπρατήθηκαν οι καντίνες των παραλιών της Μυτιλήνης,





ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ


Έτοιμες να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους θα είναι πολύ σύντομα οι πολυσύχναστες καντίνες στην περιοχή της Χαραμίδας, ο διαγωνισμός για την ανάθεση λειτουργίας των οποίων έγινε, χθες, στα γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης. Εκτός από τις 2 γνωστές καντίνες που συγκεντρώνουν δεκάδες λουόμενους κάθε καλοκαίρι στην παραλία της Χαραμίδας, ο διαγωνισμός που διεξήχθη αφορούσε και την καντίνα που λειτουργούσε παλαιότερα στη Σκάλα Λουτρών, καθώς και μια νέα καντίνα που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος στην περιοχή “Νησέλι”, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το κάμπινγκ της ΚΝΕ. Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν αρκετές και για την μόνη καντίνα για την οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον ήταν αυτή στη Σκάλα Λουτρών.
Συγκεκριμένα, οι προσφορές που κατατέθηκαν για τη διαχείριση της καντίνας “Καρπούζι” ήταν 3, με τιμή εκκίνησης για τη διετή ενοικίασή της, τα 3.500 ευρώ. Τη μεγαλύτερη προσφορά κατέθεσε ο κ. Γιώργος Χατζηκυριάκος, με 15.020 ευρώ, ο οποίος και ανέλαβε τη λειτουργία της για φέτος και για το καλοκαίρι του 2008.
Σε ό,τι αφορά την πρώτη καντίνα που λειτουργεί, τα τελευταία χρόνια, στην παραλία της Χαραμίδας, οι προσφορές ήταν δύο με τιμή εκκίνησης τα 2.500 ευρώ. Προσφέροντας 2.560 ευρώ ανέλαβε την διαχείρισή της ο κ. Σταμάτης Καλαϊτζής. Η τιμή εκκίνησης για την ενοικίαση της νέας καντίνας που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, φέτος, στην περιοχή “Νησέλι” ήταν 1.500 ευρώ. Κατατέθηκε μία προσφορά, ύψους 1.550 ευρώ από τον κ. Θεοφάνη Εγγλέζο, ο οποίος και την ανέλαβε.
Τέλος, αν και η τιμή εκκίνησης για την καντίνα στη Σκάλα Λουτρών ήταν πολύ χαμηλή, μόλις 200 ευρώ για δύο χρόνια, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τη λειτουργία της και έτσι θα παραμείνει κλειστή και τη φετινή χρονιά.

Αναδημοσιευσα Απο Αιολικα Νεα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου